Прв циклус студии

Прикажи # 
# Наслов Автор
1 Решение за почеток со работа за студиски програми од прв циклус на студии Напишано од Благојче Најдовски
2 Решение на студиски програми за прв циклус на студии Напишано од Благојче Најдовски
3 ЛИСТА НА ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ОД ЗИМСКИ И ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ЗА АКАДЕМСКАТА 2018/2019 Напишано од Тамара Христова
4 Прв циклус Напишано од Благојче Најдовски

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ