Елаборат за трет циклус студии-Технологија и безбедност на прехранбени производи

Елаборат за трет циклус академски универзитетски студии "Технологија и безбедност на прехранбени производи".

Последно освежено на Понеделник, 16 Октомври 2017 11:05

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ