Распоред на предавања

Прикажи # 
# Наслов Автор Посети
1 Распоред на настава за зимски семестар за академската 2018/2019 Напишано од Тамара Христова 446
2 Распоред на настава за зимски семестар за академска 2017/2018 година Напишано од Тамара Христова 515
3 Распоред на настава за летен семестар 2016-2017 Напишано од Благојче Најдовски 707
4 Распоредот на настава за зимски семестар за академската 2015/2016 година Напишано од Благојче Најдовски 1275

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ