Резултати за прв циклус

Прикажи # 
# Наслов Автор Посети
1 РЕЗУЛТАТИ ЗООХИГИЕНА И ЗДРАВЈЕ ДОПОЛНИТЕЛНО Напишано од Проф.д-р Љупче Кочоски 33
2 Резултати од II колоквиум-Основи на нутриција и Производство на десертни сирења и млечни десерти Напишано од Тамара Христова 75
3 Резултати Сензорна анализа-јунска сесија Напишано од Доц. д-р Билјана Трајковска 38
4 РЕЗУЛТАТИ МИКРОСТРУКТУРНИ АНАЛИЗИ НА ХРАНАТА ОД 12.06.2018 Напишано од Проф.д-р Љупче Кочоски 22
5 РЕЗУЛТАТИ КВАЛИТЕТ И БЕЗБЕДНОСТ НА АГРОПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ОД 12.06.2018 ЗА СИТЕ СТУДИСКИ ПРОГРАМИ Напишано од Проф.д-р Љупче Кочоски 57
6 Р Е З У Л Т А Т И - ИСПИТ - ПЛАНИРАЊЕ И ПРОЕКТИРАЊЕ ВО ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО ОДРЖАН НА 13.06.2018 Напишано од Благојче Најдовски 61
7 Р Е З У Л Т А Т И - ИСПИТ - ПРОЕКТЕН МЕНАЏМЕНТ ОДРЖАН НА 06.06.2018 Напишано од Благојче Најдовски 57
8 Р Е З У Л Т А Т И - ИСПИТ - МЕНАЏМЕНТ НА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ ОДРЖАН НА 13.06.2018 Напишано од Благојче Најдовски 75
9 Резултати од јунска испитна сесија кај проф. д-р Трајан Дојчиновски Напишано од Тамара Христова 89
10 Резултати кај Проф др. Џулијана Томовска Напишано од Благојче Најдовски 92

Страница 1 од 31

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ