Резултати за прв циклус

Прикажи # 
# Наслов Автор Посети
11 Резултати кај проф. д-р Стефче Пресилски - јунска испитна сесија 2018 Напишано од асс.м-р Борче Макаријоски 108
12 Резултати од испит-Производство и преработка на живинско месо Напишано од Тамара Христова 82
13 Резултати од јунска испитна сесија кај доц. д-р Елена Јошевска Напишано од Тамара Христова 114
14 Резултати од испити, јунска испитна сесија 2018, проф. д-р Николче Јанкуловски Напишано од Проф. д-р Николче Јанкуловски 137
15 РЕЗУЛТАТИ ЗООХИГИЕНА И ЗДРАВЈЕ ДОПОЛНИТЕЛНО Напишано од Проф.д-р Љупче Кочоски 65
16 Резултати од II колоквиум-Основи на нутриција и Производство на десертни сирења и млечни десерти Напишано од Тамара Христова 163
17 Резултати Сензорна анализа-јунска сесија Напишано од Доц. д-р Билјана Трајковска 73
18 РЕЗУЛТАТИ МИКРОСТРУКТУРНИ АНАЛИЗИ НА ХРАНАТА ОД 12.06.2018 Напишано од Проф.д-р Љупче Кочоски 48
19 РЕЗУЛТАТИ КВАЛИТЕТ И БЕЗБЕДНОСТ НА АГРОПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ОД 12.06.2018 ЗА СИТЕ СТУДИСКИ ПРОГРАМИ Напишано од Проф.д-р Љупче Кочоски 98
20 Р Е З У Л Т А Т И - ИСПИТ - ПЛАНИРАЊЕ И ПРОЕКТИРАЊЕ ВО ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО ОДРЖАН НА 13.06.2018 Напишано од Благојче Најдовски 88

Страница 2 од 32

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ