Соопштенија за прв циклус

Прикажи # 
# Наслов Автор Посети
1 Дополнителен Конкурс за упис на студенти на прв циклус студии за четврт уписен рок за академска 2017/2018 година Напишано од Тамара Христова 14
2 Конечни ранг листи од трет уписен рок за академската 2017/2018 година Напишано од Тамара Христова 58
3 Распоред на настава за зимски семестар за академска 2017/2018 година Напишано од Тамара Христова 230
4 Прелиминарни ранг листи од трет уписен рок за академската 2017/2018 година Напишано од Тамара Христова 91
5 СООПШТЕНИЕ ЗА ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС ЗА АКАДЕМСКА 2017/2018 ГОДИНА Напишано од Тамара Христова 163
6 ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ Напишано од Доц. д-р Билјана Трајковска 65
7 Конечни ранг листи од втор уписен рок за академска 2017/2018 Напишано од Тамара Христова 206
8 Прелиминарни ранг листи од втор уписен рок 2017/2018 Напишано од Тамара Христова 155
9 Соопштение за упис на зимски семестар за академската 2017/2018 година Напишано од Тамара Христова 544
10 Дополнителен конкурс за упис на студенти за втор уписен рок за академска 2017/2018 година Напишано од Тамара Христова 116

Страница 1 од 2

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ