Соопштенија за прв циклус

Прикажи # 
# Наслов Автор Посети
11 Прв колоквиум - Информатика Напишано од Благојче Најдовски 95
12 Распоред за полагање на прв колоквиум по предметот Хигиена, контрола и надзор на анимални производи Напишано од Доц. д-р Билјана Трајковска 139
13 Распоред за полагање на прв колоквиум по предметот Микроструктурни анализи на храната Напишано од Доц. д-р Билјана Трајковска 101
14 Соопштение за промена на термин за полагање на прв колоквиум по предметот Анатомија со физиологија на домашните животни Напишано од Доц. д-р Билјана Трајковска 46
15 Распоред за полагање на прв колоквиум по предметите Хигиена и Зоохигиена на домашните животни Напишано од Доц. д-р Билјана Трајковска 82
16 Соопштение за термин за прв колоквиум - Техника и технологија на ладење и греење Напишано од асс.м-р Борче Макаријоски 83
17 Распоред на семинари за вонредни студенти за академската 2017/2018 година Напишано од Тамара Христова 118
18 СТИПЕНДИИ ЗА ПРАКТИЧНА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА, рок за пријавување: 1.10-13.11.2017 година Напишано од Доц. д-р Николче Јанкуловски 228
19 Соопштение за промена на термин за предавање по предметот Хигиена Напишано од Доц. д-р Билјана Трајковска 201
20 Известување за распоредот на вежби и предавања по предметот Хигиена, контрола и надзор на анимални производи Напишано од Доц. д-р Билјана Трајковска 252

Страница 2 од 5

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ