Докторски трудови

Прикажи # 
# Наслов Автор Датум на создавање Посети
1 Докторска дисертација на кандидатот м-р Невена Груевска Напишано од Благојче Најдовски 29 Декември 2015 793
2 Докторска дисертација - м-р Невена Груевска Напишано од Тамара Христова 02 Јуни 2015 1320

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ