Докторска дисертација на кандидатот м-р Невена Груевска

Докторска дисертација на кандидатот м-р Невена Груевска под наслов КОМПАРАТИВНИ ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ХЕМИСКИОТ И МАСНО-КИСЕЛИНСКИОТ СОСТАВ НА МЕСОТО ОД ЈАГНИЊА И ЈАРИЊА И НИВНАТА БИОЛОШКА ВРЕДНОСТ“.

Членови на комисија:

Проф.д-р Митре Стојановски -   Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Проф.д-р Димче Китановски -   Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Проф.д-р Џулијана Томовска -  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Вон.проф. д-р Павле Секуловски -  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Доц.д-р Елена Јошевска -   Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Последно освежено на Вторник, 29 Декември 2015 17:52

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ