Соопштенија за трет циклус

Прикажи # 
# Наслов Автор Датум на создавање Посети
1 Соопштение за полагање на испити во вонредната априлска испитна сесија Напишано од Тамара Христова 04 Април 2018 71
2 Соопштение за вонредна априлска испитна сесија за академската 2017/2018 година Напишано од Тамара Христова 29 Март 2018 65
3 Акредитирани ментори за III студии на Факултетот за биотехнички науки-Битола Напишано од Тамара Христова 09 Февруари 2018 122
4 Распоред на испити за јануарска испитна сесија за трет циклус студии за академската 2017/2018 Напишано од Тамара Христова 09 Февруари 2018 86
5 Правилник за условите, критериумите и правилата за запишување и студирање на трет циклус студии на Универзитет "Св.Климент Охридски"-Битола Напишано од Тамара Христова 08 Февруари 2018 110
6 Соопштение за упис на летен семестар за трет циклус студии за академската 2017/2018 Напишано од Тамара Христова 02 Февруари 2018 78
7 Дополнителен Конкурс за запишување студенти на трет циклус студии за академската 2017/2018 година Напишано од Тамара Христова 09 Ноември 2017 179
8 КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА III ЦИКЛУС ВО АКАДЕМСКАТА 2017/2018 ГОДИНА Напишано од Благојче Најдовски 11 Септември 2017 216
9 Одбрана на докторска дисертација - Билјана Трајковска Напишано од Благојче Најдовски 20 Јуни 2017 344
10 Конкурс за III циклус студии за академската 2016/17 Напишано од Благојче Најдовски 21 Октомври 2016 577

Страница 1 од 2

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ