Одлука за утврдување на листа на сродни академски студии од втор циклус за запишување на трет циклус

Одлука за утврдување на листа на сродни академски студии од втор циклус за запишување на трет циклус.

Последно освежено на Петок, 10 Јули 2015 09:05

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ