Одлука за утврдување на дополнителни услови за запишување на трет циклус на студии - докторски студии

Одлука за утврдување на дополнителни услови за запишување на трет циклус на студии - докторски студии

Последно освежено на Петок, 10 Јули 2015 09:04

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ