Дополнителен Конкурс за запишување студенти на трет циклус студии за академската 2017/2018 година

Дополнителен Конкурс за запишување студенти на трет циклус студии за академската 2017/2018 година

Последно освежено на Четврток, 09 Ноември 2017 12:26

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ