Соопштенија за втор циклус

Прикажи # 
# Наслов Автор Датум на создавање Посети
1 СООПШТЕНИЕ ЗА ПРОМОЦИЈА НА МАГИСТРАНТИ Напишано од Тамара Христова 25 Декември 2017 32
2 Соопштение за јануарска испитна сесија за втор циклус студии за академската 2017/2018 година Напишано од Тамара Христова 18 Декември 2017 110
3 Одбрана на магистерски труд - Лидија Коџасинска Напишано од Благојче Најдовски 12 Декември 2017 43
4 Одбрана на магистерски труд - Андријана Велевска Напишано од Благојче Најдовски 07 Декември 2017 55
5 Одбрана на магистерски труд - Грујовска Александра Напишано од Благојче Најдовски 22 Ноември 2017 66
6 Дополнителен Конкурс за запишување студенти на втор циклус студии за академската 2017/2018 година Напишано од Тамара Христова 09 Ноември 2017 89
7 Соопштение за вонредна ноемвриска испитна сесија за академска 2017/2018 Напишано од Тамара Христова 08 Ноември 2017 119
8 Заверка на семестри на II циклус Напишано од Благојче Најдовски 27 Октомври 2017 116
9 Прелиминарна ранг листа од прв и втор уписен рок за втор циклус студии за академската 2017/2018 Напишано од Тамара Христова 13 Октомври 2017 139
10 КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА II ЦИКЛУС ВО АКАДЕМСКАТА 2017/2018 ГОДИНА Напишано од Благојче Најдовски 11 Септември 2017 194

Страница 1 од 2

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ