Соопштение за септемвриска испитна сесија за втор циклус

Им се соопштува на студентите од втор циклус студии дека термин за полагање на испит ќе биде по договор со предметниот професор.

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ