Соопштение за јунска испина сесија за академската 2017/2018 година

Се известуваат студентите од втор циклус студии дека пријавувањето на испитите  ќе биде во периодот од 28.05 до 01.06.2018 година и за секој испит се уплаќа по 500 денари на ж.сметката на факултетот.

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ