Соопштение за јунска испитна сесија за втор циклус студии за академската 2017/2018

Се известуваат студентите на втор циклус студии дека полагањето на испитите во јунска испитна сесија ќе биди по договор со предметниот наставник.

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ