Одбрана на магистерски труд

Обраната на магистерскиот труд на кандидатот Владе Козаревски под наслов „Состојба и перспективи за развој на пчеларството во Република Македонија" ќе се одржи на ден 21.09.2018 година со почеток во 13:00 часот.

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ