Резултати за втор циклус

Прикажи # 
# Наслов Автор Датум на создавање Посети
1 Резултати - јануарска сесија проф.д-р Џулијана Томовска Напишано од ас. м-р Билјана Трајковска 08 Февруари 2017 162
2 Резултати - ноемвриска сесија проф. д-р Џулијана Томовска Напишано од ас. м-р Билјана Трајковска 06 Декември 2016 210
3 Резултати-Системи за управување со квалитетот на храната Напишано од Тамара Христова 22 Септември 2016 250
4 Резултати од Додатоци во производите од анмално потекло одржан на ден 12.09.2016 Напишано од асс.м-р Борче Макаријоски 14 Септември 2016 249
5 Хемиска Безбедност на Храна Напишано од Благојче Најдовски 18 Мај 2016 378

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ