Прикажи # 
# Наслов Автор Посети
1 ПОВИК Програма ERASMUS+ Академска 2018/2019 Напишано од Проф. д-р Николче Јанкуловски 177
2 FIRST CYCLE - STUDY PROGRAMMES / LIST OF SUBJECTS Напишано од Проф. д-р Николче Јанкуловски 134
3 Departmental Erasmus Coordinator Напишано од Проф. д-р Николче Јанкуловски 109
4 Прелиминарен повик ЕРАЗМУС+ за академска 2018/2019 Напишано од Проф. д-р Николче Јанкуловски 324
5 ПОВИК Програма ERASMUS+ Академска 2017/2018 Напишано од Проф. д-р Николче Јанкуловски 291
6 ПРЕЛИМИНАРЕН ПОВИК за изразување интерес за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата Академска 2017/2018 Напишано од Проф. д-р Николче Јанкуловски 402
7 Билатерални Еразмус+ Договори Напишано од Проф. д-р Николче Јанкуловски 810
8 ПОВИК Програма ERASMUS+ Академска 2016/2017 Напишано од Благојче Најдовски 680

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ