Почитувани,

Мрежата на АЛУМНИ ФБН - Битола, УКЛО Македонија се однесува на сите они кои дипломирале, магистрирале и докторирале на Факултетот за биотехнички науки - Битола при унивезитетот “ Св. Климент Охридски„ - Битола. Целта на оваа мрежа е да се поврзат сите генерации на студенти на Факултетот за биотехнички науки - Битола со цел зајакнување на соработката и развој на Факултетот. Регистрирањето на АЛУМНИ ФБН - Битола, УКЛО Македонија е бесплатно, добровлно и се прави on-line. АЛУМНИ ФБН - Битола, УКЛО Македонија e во целосна надлежност на Факултетот за биотехнички науки - Битола.

Контакт информации:

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел: +398 47 238 276

Дипломиран инженер по квалитет и безбедност на храна

Дипломиран инженер по технологија на анимални производи

Дипломиран земјоделски инженер по Зоотехника

Дипломиран агроменаџмент

Магистер по квалитет и безбедност на храна

Магистер по агроменаџмент

Магистер по технологија на анимални производи

Магистер по зоотехника

Доктор на биотехнички науки

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ