Доц. д-р Николче Јанкуловски

Nikolce slika Docentе-пошта: nikolcejankulovski@yahoo.com и Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Доц. д-р Николче Јанкуловски (кликни за Биографски податоци)

Ph.D. Nikolche Jankulovski, Assistant professor

 

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ