е-пошта:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Tab Title 1

М-Р МАКАРИЈОСКИ БОРЧЕ, пом.асистент, роден на 01
јануари 1987 година во Битола. Со основно и средно образование
се стекнал во Битола, додека во 2009 година дипломирал на
Универзитетот “Св. Климент Охридски“ – Битола, Факултет за
биотехнички науки, на тема “Понуда на подобрени технички
решенија во линијата за производство на путер”.
Постдипломските студии ги заврши на Универзитетот “Св.
Климент Охридски“ – Битола, Факултет за биотехнички науки – Битола, на тема “Индивидуална млекоконтрола и нејзиното
влијание врз квалитетот на млекото”, стекнувајќи се со академско звање магистер по
преработка на анимални производи. Во 2012 година е избран како помлад асистент по
група предмети од областа Хигиена и технологија на производство на производи од
животинско потекло на Факултетот за биотехнички науки – Битола

Tab Title 2

Your text...

Tab Title 2

Your text...

Tab Title 2

Your text...

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ