Соопштение за предавање на визитинг професор на ФБН-Битола

Им се соопштува на студентите на ФБН-Битола дека на 03.10.2014 година (петок) во 11 часот, ќе одржи предавање визитинг професорот Kire Petrovski, Senior Lecturer from the University of Adelaide, School of Animal and Veterinary Science. Насловот на предавањето е "Biochemical changes in milk associated with mastitis".

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ