Информации од јавен карактер

Прикажи # 
# Наслов
21 Лабораторија за екстракција на етерични масла од зачински и лековити растенија и детерминација на биолошки активни материи

Страница 3 од 3

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ