Home/Огласна табла/Прв циклус/Соопштенија за прв циклус

Соопштенија за прв циклус

Им се соопштува на сите студенти кои дипломираа заклучно со 30.09.2021 дека подигнувањето на дипломите може да го направат од Понеделник (14.03.2022) на шалтерот на студентски прашања од 10:00 до 13:00 часот.

Од управата

Им се соопштува на студентите, вежбите по предметот Хемиски инструментални методи ќе бидат во Вторник со почеток во 09:00 часот во лабораториските простории на Факултетот.

Испитот по предметот Информатика ќе се одржи на 04.02.2022 со почеток во 09:00 часот

СООПШТЕНИЕ

Втор колоквиум по Предметот  ХЕМИЈА и ДОДАТОЦИ ВО ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ќе се одржи на 11.01.2022 (ВТОРНИК), а Предметот  ХЕМИСКА БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНАТА  ќе се одржи на 17.01.2022 (ПОНЕДЕЛНИК).

 

Од предметниот наставник

Проф. д-р Џулијана Томовска